Şehit annesiyle konuşan Akçalışkan gözyaşlarına hakim olamadı

Esnafları geziyor, sivil toplum kuruluşlarına gidiyor, açılışlara koşuyor, ev ziyaretlerinde kadınlarla buluşuyor. İYİ Parti Sakarya Milletvekili adayı Arzu Akçalışkan, seçim çalışmaları kapsamında her gönüle dokunuyor.


Şehit annesiyle konuşan Akçalışkan gözyaşlarına hakim olamadı

14 Mayıs seçimi için artık geri sayım başladı. Liderler Türkiye’nin dört bir yanını gezerek seçim çalışmasını sürdürürken, milletvekili adayları da seçim bölgelerinde yoğun bir mesai sürdürüyor. O yoğunluğun içinde dikkat çeken bir isim var; İYİ Parti Sakarya Milletvekili adayı Arzu Akçalışkan. 

Pazarın nabzıni tuttu

Esnaf gezilerine ve vatandaş buluşmalarına önem veren Akçalışkan; semt pazarlarını dolaşıyor pazarın nabzını tutuyor, alışverişe gelen vatandaş ile kucaklaşıyor. Sadece pazarlar değil sanayi esnafı, şoförler, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere farklı iş sahalarına gidiyor, Sakarya'da her kesimin sesine kulak veriyor. Akçalışkan, kadınların ve gençlerin Türkiye’nin geleceğinde etkin rol almasını ve bu süreçte sorumluluk üstlenmesini çok önemsiyor.

Güneşli günlere son 4

Akçalışkan, Adapazarı Beşköprü mahallesinde de kadınlar ile bir araya gelerek tek tek evleri ziyaret etti. Akçalışkan: "Adapazarı Beşköprü mahallemizde ev ziyaretlerimize devam ettik, Kendimizi, neler yapabileceğimizi anlattık, Vatandaşlarımızın görüşlerini aldık. Güneşli günlere son 4 gün ! #SakaryaTarihYazacak 
#AzKaldı" diye belirtti. 

Gözyaşlarına hakim olamadı

Akçalışkan son olarak şehit annesini ziyaret etti. Akçalışkan gerçekleşen ziyarette göz yaşlarına hakim olamayarak: "Şehit annesi teyzemizin gözyaşları ile isyanını dinledik derdiyle dertlendik… Bu vatan uğruna canını feda eden şehitlerimizin  kanı yerde kalmayacak! #AzKaldı
#SakaryaTarihYazacak"diye belirtti.