GELENEKSEL SELMAN DEDE ŞENLİKLERİ 3 HAZİRAN’DA

Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Selman Dede'yi anma, Yağlı Güreşleri ve Sünnet Şenlikleri’nin hazırlıkları başladı. 20’ncisi yapılacak olan etkinliğin tarihi 3 Haziran olarak belirlendi.


GELENEKSEL SELMAN DEDE ŞENLİKLERİ 3 HAZİRAN’DA

KOMİTE OLUŞTURULDU
Pandemi nedeniyle ara verilen Selman Dede'yi anma, Yağlı Güreşleri ve Sünnet Şenlikleri’nin 20’ncinin 3 Haziran 2023 tarihinde Selman Dede mesire alanında yapılacağı duyuruldu. Her yıl yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı etkinlik için Hendek Belediyesi tarafından komite oluşturuldu ve çalışmaların başladığı duyuruldu.
BAŞKAN BABAOĞLU: 3 HAZİRAN’DA HERKESİ BEKLİYORUZ
Selman Dede Mesire alanında düzenlenecek olan şölen alanında gerekli hazırlıkların ve çalışmaların kısa sürede başlayacağını duyuran Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Bu yıl 20’ncini düzenleyeceğimiz Selman Dede'yi anma, Yağlı Güreşleri ve Sünnet Şenlikleri için 3 Haziran’da karar kıldık. Kısa sürede gerekli hazırlıkları tamamlayıp alanımızı etkinliğe hazır hale getirmeyi planlıyoruz. Allah’ın izniyle birçok pehlivanımıza ve misafirimize ev sahipliği yapacağız. Şimdiden herkesi 3 Hazirandaki etkinliğimize davet ediyorum” dedi.