“Mutluyuz, gururluyuz iyi ki Sakaryasporluyuz”

Sakaryaspor’un 28 bini aşkın taraftarın tribünleri doldurduğu Turgutluspor karşılaşmasını yerinden takip eden Başkan Ekrem Yüce, “Dolu tribünler, bayraklar, konfetiler ve marşlar eşliğinde geçen karşılaşma için tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Şampiyonluğu fazlasıyla hak ettik. Bu şampiyonluk tüm Sakarya’ya armağan olsun” dedi.


“Mutluyuz, gururluyuz iyi ki Sakaryasporluyuz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor’un Turgutluspor’la Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunda oynadığı karşılaşmayı takip etti. 28 bini aşkın taraftarın tribünleri doldurduğu karşılaşmayı Sakaryaspor 3-0’lık skorla kazanarak ligin bitimine 3 maç kala şampiyonluğa adım adım yaklaştı. Muhteşem bir atmosferde oynanan mücadelede tribünlerde görsel şölen ve konfetiler sahne aldı.  Maç sonrası duygularını paylaşan Başkan Ekrem Yüce, “Bu şehir bu şampiyonluğu fazlasıyla hak etti. Tribünlerde harika bir görsel şölen vardı. Bu muhteşem atmosferi yaşatan tüm taraftarlara teşekkürler. İşte taraftar işte şampiyon” dedi.

Dolu tribünler, konfetiler ve marşlar
Resmi olarak şampiyonluğunu ilan etmese de kalan 3 maçta alınacak 2 puanın Sakaryaspor’umuzu şampiyon yapacağına dikkat çeken Başkan Ekrem Yüce, “Bugün şampiyon bir takım nasıl olmalı, nasıl bir taraftarı olmalı sorularının cevabını tüm Türkiye’ye verdik. 28 bini aşkın taraftarın önünde güzel oyun güzel bir sonuçla rakibimiz Turgutluspor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa çok yaklaştık. Artık kalan 3 maçta alacağımız 2 puan bizleri şampiyon yapacak. Bugün burada 11 yıldır hasret duyduğumuz 4 sezondur kapısından döndüğümüz bir üst lig hedefimize bir adım daha attık. Dolu tribünler, bayraklar, konfetiler ve marşlar eşliğinde geçen karşılaşma tüm taraftarımızı memnun etmiştir. Çok mutluyuz ve gururluyuz. Şampiyonluğu fazlasıyla hak ettik. Bu şampiyonluk tüm Sakarya’ya armağan olsun” dedi.

Çok üzüldük, çok sevineceğiz
Maç sonrası basın mensuplarına duygularını açan Başkan Ekrem Yüce, “Son 4 sezonda çok üzüldük. Play-Off finallerini kaybettik. 11 senedir alt liglerden kurtulmaya hak ettiğimiz yerlere ulaşmak için çabalamaya çalıştık. Çok şükür. Yıllardır süre gelen makus talihimizi bu sezon kırdık ve ligin bitimine çok az bir süre kala en yakın rakibimizle aramızdaki puan farkını koruduk. Henüz resmiyete dökülmese de şampiyonluk kupasını kaldırmak için gün sayıyoruz. Biz şehir olarak bu şampiyonluğu çok arzuladık. Finallerin kapısından döndük ve çok üzüldük. Şimdi ise sevinme zamanı. Çok sevineceğiz. Tüm şehri bayraklarla donattık. Gururluyuz, mutluyuz ve iyi ki Sakaryasporluyuz” dedi.