Nehrin Çocukları Şampiyonluk Yolunda Galibiyet Sevincini Yaşadı

Ligin bitimine dört hafta kala evimizde oynadığımız Turgutluspor'u 3-0'la geçen Sakaryaspor'u desteklemek için tribünlerdeki yerini alan 2000 öğrencimiz sekiz puan farkla liderliğini sürdüren takımımızın şampiyonluk yolundaki galibiyet coşkusuna ortak oldu.


Nehrin Çocukları Şampiyonluk Yolunda Galibiyet Sevincini Yaşadı

Valiliğimizin himayelerinde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen #SporSakarya projesi kapsamında #NehrinÇocuklarıTakımıylaKenetleniyor etkinliğiyle ilimizin çeşitli ilçe ve okullarından öğrenciler projenin başladığı şubat ayından bu yana Sakaryaspor'u yalnız bırakmıyor.

Turgutluspor maçında tribünleri tamamen dolduran taraftarlarla birlikte takımlarını destekleyen Nehrin Çocukları şehrimizin 12 yıldır özlemle beklediği şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşadı.

Sakaryaspor-Turgutluspor maçını Nehrin Çocukları ile birlikte tribünde izleyen İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, #SporSakarya projesiyle tribünleri dolduran öğrencilerimizle bir kez daha gurur duyduğunu belirterek şampiyonluk yolunda önemli bir karşılaşmayı daha galibiyetle kapatan takımımıza tebriklerini iletti. Koreografi gösterisiyle projemize destek olan Tatangalar taraftar grubuna ve öğrencilerimizi misafir eden Sakaryaspor Kulübü'ne teşekkür etti.

Şampiyonluğa çok yaklaşan Sakaryaspor'umuza bu yolda başarılar diledi.